blog

Kamblog 7

Opoeteren 2023 gepost 3 maanden geleden door Stiene Parein

Dag thuisblijvers,


Allereerst bedankt aan iedereen die ons kwam bezoeken gisteren hier in Opoeteren. Het was een hele fijne dag met een grote opkomst. We hebben er allemaal van genoten!


Vandaag was onze dag al wat minder gestart. Regen, regen en nog eens regen. Hierdoor vielen onze spelletjes in de het water. Maar geen getreur, er werd al snel een nieuwe oplossing gevonden. De speelclub oefende hun zangcrochet, de sloepoentjes speelden slaapzakspelletjes. De rakwi’s trotseerde de regen door naar het bos te gaan, de tito’s oefenden ook hun zangcrochet en keti en aspi hebben hun activiteiten voorbereid.


In de middag konden we genieten van mémé’s puree. Na de platte rust gingen we door met onze activiteiten. In de middag keken speelclub, sloepoen, tito, keti en aspi samen naar een film: assepoester. De rakwi ging opnieuw naar buiten om de regen te trotseren en een maffiaspel te spelen. In de avond mocht iedereen genieten van een warme douche en daarna een lekkere pitta. Na het eten bouwden de jongste 4 afdelingen een feestje en genoten de andere twee wat meer van de rust. Iedereen kroop nadien zijn warme bedje in.


slaapwel en tot morgen!


Het blogteam

Commentaar

Georges Rosé - 3 maanden geleden

Er komt beter weer aan ,dan zullen de laatste kampdagen nog meevallen.👍👍