blog

axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe

Kampblog 30 & 31 juli

Opoeteren 2023 9 maanden geleden Stiene Parein

Dag thuisblijvers,


Na twee hele drukke dagen hier nog ons verslag.


Gisteren hebben de keti’s en aspi’s hun tocht verdergezet zonder al te veel problemen. Op enkele kilometers van de kampplaats kreeg 1 keti opnieuw een platte band, maar deze werd heel snel hersteld in de gietende regen. In de late middag kwamen ze aan in Opoeteren en genoten ze nog van een rustige avond met enkel de oudsten. 


Deze morgen vertrokken de sloepoentjes, de rakwi’s en tito’s richting Opoeteren. Na een lange treinreis en korte busrit kwamen ze dan eindelijk aan op onze kampplaats. 


Deze ochtend begonnen dan ook de keti’s en aspi’s aan hun laatste meters. Vanmiddag om twee uur mochten ze eindelijk de kampplaats op.


Iedereen mocht daarna meteen de handen uit de mouwen steken om de twee goedgevulde containers te ledigen. Na het harde werk mochten we alles genieten van een lekker bord vers gemaakte spaghetti van onze lieve kokjes, en twas de moeite wi! Ge mist ier wa!😉


Daarna gingen de jongsten naar hun bedje toe en genoten de oudere leden nog van de Il silencio. Stilletjes aan kruipen we allen ons bedje in en maken we ons klaar voor een nieuwe dag.


In het bijzonder willen wij graag nog even Peter en Keefie bedanken die helemaal tot in Opoeteren hebben gereden om onze tenten te brengen, en daarna nog eens geholpen hebben om in de gietende regen onze tenten op te zetten. Een hele dikke merci vanuit de hele leidingsploeg, keti’s en aspi’s.


Tot morgen!

Groetjes het blogteam,

Stiene & Elsie


Reageren

Log in om een comment te posten