blog

axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe

Kampblog 01/08

Opoeteren 2023 9 maanden geleden Stiene Parein

Dag thuisblijvers!


Vandaag was onze eerste echte dag samen. Vanochtend stonden we voor de eerste keer weer samen op, stonden we voor de eerste keer weer samen in de formatie en kregen we voor de eerste keer weer dat echte kampgevoel terug. 


We konden genieten van lekkere boterhammetjes met choco, versgemaakte confituur en speculoospasta. Daarna begon iedere afdeling aan hun activiteiten. 


In de voormiddag speelden de sloepoentjes de big five, de rakwi’s de 12 uren van francorchamps, de tito’s werden omgetoverd in echte bouwvakkers en keti en aspi bouwden elk aan hun eigen tentendorp. Daarna konden we genieten van een goed bord rijst met vol au vent. Hou jullie ma klaar voor bezoekdag, tzal smaken hoor!


In de namiddag kregen de sloepoentjes hun doop, rakwi zette hun spel van de voormiddag verder, tito’s bouwden hun kamp op en keti en aspi werkten hun dorp af.  Na al onze activiteiten konden we genieten van een frisse lance. Daarna konden we onze maagjes vullen met lekkere braadworsten en sloten we elk op onze eigen manier de dag af. 

Slaapwel en tot morgen!

Groetjes het blogteam,

Stiene en Elsie

Reageren

Log in om een comment te posten