blog

axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe axe

Kampblog 02/08, 03/08

Opoeteren 2023 9 maanden geleden Stiene Parein

Eerst en vooral willen we nog even melden dat alles met ons goed gaat! We hebben last van de regen maar de regen stopt ons niet! 


Gisteren kwamen de leden wakker op de beste dag van heel het kamp. Opstaan ti parradag!!!!! We temden iedereen tot 

echte soldaten. Sluipen,pompen,sit ups,… waren van de partij! Afgetrained zullen ze terug naar huis gaan hoor! Jaarlijkse kost kregen we ook van onze kokjes: WAP! Bij de ene ging het al wat soepeler om op te eten dan bij de andere.


Na een hele dag bloed zweet en tranen konden ze genieten van de lanse, wat slern op de bache, douchke pakkn,.... Elke groep ging zijn eigen gang in de avond en warmden hun stem op om binnenkort hun beste zangtalenten uit te halen.



Vandaag was het een leuke maar ook een zware dag moeten we toegeven. Sloepoen, rakwi en tito vertrokken op trekdag. Na 10 kilometers kwamen we dan eindelijk toe en picknickten we samen met een lekker broodje zelf gemaakt dankzij de koks hun broodjesbuffet. Ze genoten van heel veel waterpret terwijl de regen met bakken uit de lucht viel.


Ook zijn we tot conclusie gekomen dat wij betere salto's kunnen maken dan de breakdancers van Antwerpen. Maar de gevolgen kwamen jammer genoeg.....

Binnenkort in Belgium Got Talent: Chiro Gilwe!!!!


Ondertussen genieten de leden van hun welverdiende nachtrust na toch wel een hele zware dag vol wandelen,zwemmen, lachen, wenen,....

Of zouden de tito's bezoek hebben vannacht ?

Niemand die het weet🤐


Ook de keti’s en aspi’s gingen een lange dag tegemoet. Zij vertrokken op tweedaagse. Ze moesten van plek naar plek geraken en overal een opdracht doen. De keti’s vonden in de avond een slaapplaats in de kanyine van Dilsen-stokkem, de aspi’s in een café in Kotem. Ook voor hun was het een geslaagde dag.


Tot morgen en stuur de zon maar op! 


Liefs 

het blogteam

Elsie & Stiene

Reageren

Log in om een comment te posten